Pagina wordt geladen ...

Het MijnGezondheid.net portaal is vernieuwd

Indien u recent heeft ingelogd dan is het u waarschijnlijk al opgevallen. Het portaal van MijnGezondheid.net is vernieuwd. Het portaal is overzichtelijker gemaakt en makkelijker te gebruiken. 

Waarom een vernieuwd portaal?

Digitale toegankelijkheid is een wettelijke verplichting. Deze richtlijn omschrijft dat digitale omgevingen voor iedereen toegankelijk en bruikbaar moeten zijn. De nieuwe ontwikkelingen zijn hierop gebaseerd. Het richt zich bijvoorbeeld op een natuurlijke en gebruiksvriendelijke manier van navigeren over de pagina’s, maar ook op functionaliteiten die een omgeving toegankelijk maken voor gebruikers met een functiebeperking. Denk hierbij aan een hoog contrast voor slechtzienden, mogelijkheden tot inzoomen, toetsenbordbediening en een voorleesfunctie. Met deze digitale hulpmiddelen kan iedereen gebruik maken van MijnGezondheid.net!

Ook heeft het landelijk expertisecentrum Pharos en taalambassadeurs meegekeken in het vernieuwingsproces. Aan de hand hiervan is een adviesrapport opgesteld met tekstuele en visuele verbeteringen. De feedback die hieruit naar voren is gekomen is meegenomen in de bouw van het nieuwe MijnGezondheid.net. Zo is het portaal ook toegankelijker en gebruiksvriendelijker geworden voor laaggeletterden. 

 

Het vernieuwde MijnGezondheid.net portaal

Maakt u nog geen gebruik van MijnGezondheid.net en zou u hier gebruik van willen maken? U kunt u hiervoor digitaal aanmelden via de website van uw eigen huisartsenpraktijk. 


bel ons Bel ons op 0528 26 25 86 | Voor spoed bel met 0528 22 00 05