Pagina wordt geladen ...

 

Ben jij POH-GGZ?

En ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Dan hebben wij een mooie werkplek voor jou!

    

 

 

 

 

Wie zijn wij?

Huisartsenpraktijk de Linde is een goed georganiseerde, innovatieve, NHG geaccrediteerde opleidingspraktijk met 5000 patiënten verdeeld over drie praktijkhouders. Ons team bestaat uit drie huisartsen, één HIDHA, één AIOS, twee praktijkondersteuners somatiek, twee praktijkondersteuners GGZ, zes praktijkassistentes en een praktijkmanager. De praktijk is gevestigd in gezondheidscentrum de Eikstaete in het centrum van Hoogeveen. Binnen de Eikstaete werken we samen met huisartsenpraktijken de Beuken en de Kastanje. Tevens is er nauwe samenwerking met een POH-Jeugd vanuit de gemeente welke 3 dagen per week in Eikstaete aanwezig is.

 

Functieomschrijving

Je ondersteunt de huisartsen bij het verlenen van laagdrempelige zorg aan (jong)volwassen en oudere patiënten met psychische en/of psychosociale problemen. Je draagt zorg voor probleemverheldering, diagnostiek, kort durende behandeling en op indicatie verwijzing naar de juiste zorgverlener. Tevens begeleid je stabiele patiënten die terugverwezen worden door 2e lijns-GGZ met chronische psychiatrische klachten. 
 

Wij vragen

Een gediplomeerde POH GGZ die zelfstandig kan werken maar tevens ook een teamspeler is en het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan het team van de Linde. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent bij voorkeur per 1 januari 2022 16-20 uur per week inzetbaar.

 

Wij bieden

    • Een leuke, uitdagende en afwisselende werkplek in een enthousiast en betrokken team.
    • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en interesses.
    • Een functie bij aanvang voor bepaalde tijd, hierna behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.
    • Salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens CAO Huisartsenzorg.

 

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen dan kan je bellen met de praktijkmanager Carolien Fransen, tel 0528-262586

Wij zien je brief met motivatie en CV graag tegemoet, het liefst vóór 15 november 2021. Richt deze brief aan:

 

Huisartsenpraktijk de Linde,

tav C. Fransen, praktijkmanager

Van Limburgstirumstraat 142, 7901 AT Hoogeveen

 

Of email naar: c.fransen@delindehuisartsen.nl


bel ons Bel ons op 0528 26 25 86 | Voor spoed bel met 0528 22 00 05