Pagina wordt geladen ...

Er is er landelijk een tekort in de zorg waaronder ook huisartsen en doktersassistentes. Waar we eerder tijdens onze geplande vakanties vervanging konden vinden is dat dit jaar een groot probleem.

Hierdoor zijn wij genoodzaakt om in juli en augustus, een spoed spreekuur te draaien. Dit geldt voor zowel de huisartsen als de assistentes.

Telefonisch is de praktijk bereikbaar zoals u van ons gewend bent. De assistentes zullen mogelijk meer vragen aan u stellen om in te schatten op welke termijn u op het spreekuur gezien moet worden. Bij twijfel wordt dit natuurlijk in overleg met één van onze huisartsen gedaan. Voor urgente problemen zullen we altijd beschikbaar zijn.

Dit betekent ook een extra druk op de assistentes door langere telefoongesprekken waardoor de wachttijden aan de telefoon langer kunnen zijn. Om de wachttijden aan de telefoon te beperken vragen wij u herhaalrecepten in te spreken op de receptenlijn (keuze 2), via uw patiënten omgeving (MGN) aan te vragen of uw aanvraag per mail in te dienen.

Daarnaast willen wij u attenderen op de mogelijkheid van een e-consult via MGN onze online patiëntomgeving. U kunt online een vraag stellen en dan krijgt u digitaal antwoord van de huisarts, Het is ook mogelijk om een foto mee te sturen, voor bijvoorbeeld huidproblemen.


bel ons Bel ons op 0528 26 25 86 | Voor spoed bel met 0528 22 00 05