Pagina wordt geladen ...

Afspraak maken

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken dit kan van 08:00 uur tot 17:00 uur. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van contact. Zíj kunnen dan beter beoordelen door wie en wanneer u het beste geholpen kunt worden en hoeveel tijd daarvoor nodig is. Wanneer u om privacy redenen die liever niet aan de assistente verteld is daar natuurlijk begrip voor.

Per afspraak is er 10 minuten tijd voor u geboekt. Indien u bij voorbaat denkt meer tijd nodig te hebben wordt u verzocht dit kenbaar te maken aan de assistente. Er wordt dan meer tijd voor u gereserveerd voor uzelf maar ook voor de huisarts werkt dat rustiger. Ook als u met meerdere personen wilt komen kunt u beter voor iedereen een aparte tijd reserveren zodat patiënten die na u komen niet extra lang hoeven te wachten. Soms kan de huisarts u vragen om opnieuw een afspraak te maken voor verschillende klachten omdat deze niet binnen 10 minuten af te handelen zijn.

Online afspraak maken

Vanaf half july 2018 kunt u ook online afspraak maken via mijngezondheid.net. Dit is een beveiligd online platform waarbij u (via uw digi-D en sms controle) eenmalig een account kunt aanmaken en vervolgens na het inloggen online een afspraak kunt maken bij de huisarts. Let op: dit is alleen voor patienten voor 16 jaar en ouder. U kunt gebruik maken van deze optie nadat u een linkje heeft gekregen van ons. Hiervoor kunt u ons bellen op: 0528 26 25 86. Online afspraken maken kan 24 uur per dag, een afspraak voor dezelfde dag kan uitsluitend telefonisch gemaakt worden. Een online afspraak is vooral bedoeld voor een klacht die niet dezelfde dag gezien hoeft te worden.

 

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Een visite moet aangevraagd worden voor 10:00 uur. Op onze pagina 'Huisbezoek' kunt u meer informatie vinden over het aanvragen van een huisbezoek.

Regeling bij vakantie en afwezigheid

Tijdens afwezigheid van uw eigen huisarts in verband met vakantie, nascholing en dergelijke zult u in de spreekkamer een waarnemend arts aantreffen of de Kastanje of de Beuken nemen voor uw arts waar. De assistente zal u hiervan tevoren op de hoogte stellen. De arts heeft al uw medische gegevens ter beschikking.

bel ons Bel ons tijdens kantooruren op 0528 26 25 86 | Voor spoedgevallen kunt u bellen met 0528 22 00 05