Pagina wordt geladen ...

LET OP: VOORDAT U GEBRUIK KUNT MAKEN VAN MIJNGEZONDHEID.NET DIENT U EERST EEN LINK VIA DE MAIL TE ONTVANGEN VAN DE PRAKTIJK. U KUNT ONS HIERVOOR BELLEN.

Medicatie aanvragen, vragen stellen door middel van een E Consult en meer via MijnGezondheid.net. Huisartsenpraktijk de Linde nodigt u van harte uit uw eigen zorgdossier te openen en te beheren op MijnGezondheid.net. Via dit portaal kunt u via een veilige verbinding uw herhaalmedicatie aanvragen, een uitdraai printen van alle medicatie die u gebruikt (ook in het Engels) en een E-Consult aanvragen bij uw huisarts of praktijkondersteuner.

Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?

Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij huisartsenpraktijk de Linde kunnen een dossier openen en beheren op MijnGezondheid.net. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie (of de DigiD-app) en een mobiele telefoon nodig. Informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u hier: DigiD en www.mijngezondheid.net

Hoe opent u een dossier op MijnGezondheid.net?

U kunt direct inloggen met uw DigiD op www.mijngezondheid.net. Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van MijnGezondheid.net gaat inloggen zult u het contract met uw zorgverlener digitaal ondertekenen. Door deze akkoordverklaring digitaal te ondertekenen bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk goed en betrouwbaar is geregeld. Let op: had u bij uw vorige huisarts ook al toegang tot MijnGezondheid.net, dan moet uw vorige huisarts eerst het contract beëindigen. Dit gebeurt niet automatisch met het overdragen van het dossier. U kunt contact opnemen met uw vorige huisarts en dit alsnog verzoeken.

Als u inlogt kunt u meteen online uw medicatie herhalen en vragen stellen via het e-consult. Nadat u bent ingelogd krijgt u een overzicht van uw gegevens, telefoonnummer en e-mail. Wilt u deze goed controleren en indien nodig aanpassen?

 

bel ons Bel ons tijdens kantooruren op 0528 26 25 86 | Voor spoedgevallen kunt u bellen met 0528 22 00 05