Pagina wordt geladen ...

Huisartsen

Maak kennis met onze huisartsen.

de-linde-hudepohl

A.T.M. (Annie) Hudepohl

Huisarts

Mevr. Hudepohl is 27 jaar huisarts in Hoogeveen. Zij werkt samen met dokter van Wanrooij. Hun patienten hebben dus twee huisartsen.

Liefdevol in aandacht luisteren naar de hulpvraag van de patient is een eerste stap. Een zinvol onderzoek en/of behandeling te vinden, zodat uw kwaliteit van leven verbeterd gaat worden waar dat kan.

Mevr. Hudepohl werkt ook aan de universiteit in Groningen. Daar geeft zij les en begeleiding aan nieuwe huisartsen gedurende twee dagen in de week.

de-linde-blomsma

E.W. (Erik) Blomsma

Huisarts

Dhr. Blomsma werkt sinds 2011 als huisarts in praktijk de Linde. Daarvoor was hij zes jaar werkzaam als huisarts in de regio Ommen en Hardenberg. Hij studeerde geneeskunde in Groningen. Na zijn artsexamen was hij werkzaam als arts-assistent op Ameland in een huisartsenpraktijk en in Assen en Stadskanaal op de spoedeisene hulp. Daarnaast heeft hij gewerkt als arts-assistent bij de psychiatrie. Hij werd als huisarts opgeleid in Assen en Zuidlaren. Naast de reguliere patiëntenzorg is hij opleider van huisartsen; in zijn praktijk zijn regelmatig huisartsen in opleiding werkzaam.

Spreekuren; maandag, dinsdag, woensdag, donderdagochtend.

de-linde-sibma

E. (Elske) Sibma

Huisarts

Sinds september 2016 werkt Mevr. Sibma als huisarts in praktijk de Linde, naast Dhr. Blomsma en Mevr. Hudepohl & Mevr. van Wanroij. Voordat zij huisarts werd, heeft Mevr. Sibma gewerkt als arts bij de chirurgie, op de intensive care en in het verpleeghuis. Deze ervaringen kan ze goed toepassen als huisarts. Zo doet Mevr. Sibma bijvoorbeeld graag kleine chirurgische ingrepen, bijvoorbeeld het verwijderen van moedervlekken.

Mevr. Sibma vindt een goed contact met haar patiënten erg belangrijk zodat mensen hun vragen makkelijk durven stellen en zij tevreden naar huis gaan met een goed advies.

de-linde-wanroij

R. (Renske) van Wanrooij

Huisarts

Mevr. van Wanroij neemt voor twee dagen per week de werkzaamheden van dokter Hudepohl over. Zo vormen ze samen een duo. De donderdag en vrijdag zijn dan haar werkdagen. Voor sommigen is ze al een bekend gezicht, anderen zullen wellicht nog met haar te maken krijgen. Ze hoopt voor de patiënten die met haar te maken krijgen een empathische arts te zijn waar je laagdrempelig bij terecht kan.

De grootste uitdaging in haar werk haalt ze uit werken met ouderen; de problemen waarmee ouderen te maken krijgen zijn vaak ingewikkelde puzzels.

 

bel ons Bel ons tijdens kantooruren op 0528 26 25 86 | Voor spoedgevallen kunt u bellen met 0528 22 00 05