Pagina wordt geladen ...

Huisartsen

Maak kennis met onze huisartsen.

K. (Karlijn) Joustra

Huisarts in Opleiding

Mevr Joustra is nu nog huisarts in opleiding in de praktijk van Dr Blomsma. In juli 2019 is haar opleiding afgerond en zal zij de vaste huisarts worden voor de patiënten van Dr Hudepohl. Voordat zij begon aan haar opleiding tot huisarts is ze tropenarts geweest en heeft zij 7 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt, eerst in het Midden Oosten en later in Azië. Deze ervaringen komen  nu goed van pas in de huisartsenpraktijk. Dr Joustra heeft veel interesse in de geestelijke gezondheid van patiënten en volgt momenteel een extra scholing om mensen met psychische klachten effectief te kunnen begeleiden in de huisartsenpraktijk. Voor andere huisartsgeneeskundige kwalen kunt u natuurlijk ook bij haar terecht. 

Karlijn

 

 

de-linde-blomsma

E.W. (Erik) Blomsma

Huisarts

Dhr. Blomsma werkt sinds 2011 als huisarts in praktijk de Linde. Daarvoor was hij zes jaar werkzaam als huisarts in de regio Ommen en Hardenberg. Hij studeerde geneeskunde in Groningen. Na zijn artsexamen was hij werkzaam als arts-assistent op Ameland in een huisartsenpraktijk en in Assen en Stadskanaal op de spoedeisene hulp. Daarnaast heeft hij gewerkt als arts-assistent bij de psychiatrie. Hij werd als huisarts opgeleid in Assen en Zuidlaren. Naast de reguliere patiëntenzorg is hij opleider van huisartsen; in zijn praktijk zijn regelmatig huisartsen in opleiding werkzaam.

Spreekuren; maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

de-linde-sibma

E. (Elske) Sibma

Huisarts

Sinds september 2016 werkt Mevr. Sibma als huisarts in praktijk de Linde. Voordat zij huisarts werd, heeft Mevr. Sibma gewerkt als arts bij de chirurgie, op de intensive care en in het verpleeghuis. Deze ervaringen kan ze goed toepassen als huisarts. Zo doet Mevr. Sibma bijvoorbeeld graag kleine chirurgische ingrepen, bijvoorbeeld het verwijderen van moedervlekken.

Mevr. Sibma vindt een goed contact met haar patiënten erg belangrijk zodat mensen hun vragen makkelijk durven stellen en zij tevreden naar huis gaan met een goed advies.

 

 

A.M.R (Anne Margot) Roskott

Huisarts


‘Ieder mens is uniek’. Ik vind het belangrijk om niet alleen oog te hebben voor uw medische probleem maar ook voor u als persoon, uw situatie of omgeving, en uw eigen ideeën. Om zo voor u, of liefst met u, een geschikt beleid te bepalen. Ik hoop dat u zich bij mij vertrouwd zal voelen!

De medische opleiding deed ik in Utrecht. Hierna werkte ik als arts-assistent in  verschillende ziekenhuizen. In 2008 begon ik in Groningen aan de opleiding tot chirurg.  Ik combineerde dit met een promotie over darmfalen en darmtransplantatie. Tijdens de chirurgie opleiding besloot ik te switchen naar de huisartsen opleiding. Mijn proefschrift rondde ik af in 2014 en de huisartsenopleiding in 2016. Hierna werkte ik als waarnemend huisarts in verschillende praktijken in Groningen en Drenthe. Ik zal in de Linde werken totdat Dr Joustra de praktijk van Dr Hudepohl overneemt.

annemargot

 

bel ons Bel ons tijdens kantooruren op 0528 26 25 86 | Voor spoedgevallen kunt u bellen met 0528 22 00 05