Pagina wordt geladen ...

Website uitleg

Hartelijk welkom! 

U bevindt zich op onze geheel vernieuwde pratijksite! We zijn trots op deze website. Want vanaf nu denken we u nog beter te kunnen informeren over het uitgebreide zorgaanbod van onze praktijken. 

Daarnaast  hebben we ons best gedaan om de site voor u zo gemakkelijk  en overzichtelijk mogelijk te maken.

Gezamenlijke website

Er is een gezamenlijke Eikstaete pagina waarop zaken staan die voor de drie samenwerkende praktijken de Kastanje, de Linde en de Beuken van belang zijn.

Praktijk website

Daarnaast heeft iedere praktijk een website, met daarop de belangrijkste praktijkinformatie en behandelinformatie.  Op de eerste pagina kunt u de voor u allerbelangrijkste telefoonnummers en tijden in een oogopslag zien. Onderaan de pagina zijn een aantal veel gebruikte links waarop u direct kunt doorklikken

Enkele snufjes!

Voor mensen met oogproblemen is het nu mogelijk om de letters vergroot weer te geven (middelste knop bovenaan de pagina).
Ook is er de mogelijkheid om in geval van leesproblemen de tekst te laten voorlezen door op de knop te drukken met het luidsprekertje (linker knop boven aan de pagina).

Nieuwe mogelijkheden!

Vanaf eind februari kunt u in een veilige internetomgeving mailen met ons en uw recepten bestellen. 
Kijk hiervoor op de link Mijn Gezondheid.net.
Let op: voor het inloggen heeft u een DigiD nodig

Wie is wie? 

Er staat nu van elke medewerker een recente foto op de site. 

En verder...

Verder zullen we af en toe een filmpje op de site plaatsen waardoor we u op een plezierige en gemakkelijke wijze kunnen informeren.  Hieronder vindt u bijvoorbeeld het filmpje 10 jaar Eikstaete dat zeker ook de moeite van het bekijken waard is. 

Als u onduidelijkheden tegenkomt of zaken die voor verbetering vatbaar zijn; aarzel dan niet het ons te laten weten via ons reactieformulier

We wensen u veel plezier bij het bekijken!

bel ons Bel ons tijdens kantooruren op 0528 26 25 86 | Voor spoedgevallen kunt u bellen met 0528 22 00 05