Pagina wordt geladen ...

Disclaimer

De informatie op deze website is door Medisch Centrum Eikstaete en Huisartsenpraktijk De Linde met aandacht samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Medisch Centrum Eikstaete en huisartsenpraktijk De Linde zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de inhoud en genomen beslissingen gebaseerd op de inhoud van deze website, noch voor enige schade, overlast of ongemak die voortvloeit uit of samenhangt met het gebruik van de inhoud van deze website.

De geboden informatie is slechts een bron van algemene informatie en mag niet gekopieerd of verspreid worden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Medisch Centrum Eikstaete en Huisartsenpraktijk De Linde.

De informatie die op deze website wordt verstrekt is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kan echter niet worden ingestaan. De informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.


bel ons Bel ons op 0528 26 25 86 | Voor spoed bel met 0528 22 00 05