Pagina wordt geladen ...

MijnGezondheid.net

Afspraken maken, herhaalmedicijnen aanvragen, online vragen stellen… Dit en meer regelt u online met MijnGezondheid.net. Wij nodigen u van harte uit uw eigen zorgdossier te openen op MijnGezondheid.net. De website werkt met een veilige verbinding, zodat niemand anders dan u en uw huisarts bij uw gegevens kunnen.

Aanmelden MijnGezondheid.net

Voor wie is MijnGezondheid.net?

Als u ouder bent dan 16 jaar en ingeschreven staat bij huisartsenpraktijk de Linde, kunt u een dossier openen op MijnGezondheid.net. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie (of de DigiD-app) en een mobiele telefoon nodig. 

Informatie over DigiD

Een dossier openen

U kunt met uw DigiD direct inloggen op MijnGezondheid.net. Als u voor de eerste keer inlogt, ondertekent u digitaal een contract met de huisarts. Door dit contract weet u zeker dat het delen van uw gegevens met de praktijk veilig is. Wij raden u aan om uw persoonlijke gegevens te controleren en zo nodig aan te passen.

Dossier bij vorige huisarts

Had u bij uw vorige huisarts ook al toegang tot MijnGezondheid.net? Dan moet uw vorige huisarts eerst het contract beëindigen. Dit gebeurt niet automatisch. U kunt contact opnemen met uw vorige huisarts om dit te doen.

Afspraak maken via MijnGezondheid.net

U kunt ook een afspraak maken op MijnGezondheid.net. Handig: als u via MijnGezondheid.net een afspraak maakt, dan krijgt u een dag vóór de afspraak een herinnering per e-mail. 
 
U kunt 24 uur per dag online een afspraak maken. Behalve voor een afspraak voor dezelfde dag. Dat kan alleen per telefoon. 

Ga naar MijnGezondheid.net


bel ons Bel ons op 0528 26 25 86 | Voor spoed bel met 0528 22 00 05