Pagina wordt geladen ...

Expositie natuurfotograaf Anne C.R. Kuipers in het Medisch Centrum Eikstaete aan de Limburg van Stirumstraat  142 in Hoogeveen.

Natuurfotograaf Anne C.R. Kuipers exposeert momenteel in Medisch centrum Eikstaete.                      
De expositie zal vanaf 9 januari tot 25 maart 2024 te zien zijn.

Het thema is Natuur, Landschappen, Flora en Fauna

Anne is een gepassioneerde fotograaf die zich laat inspireren door de natuur. Zijn werk laat zich het best beschrijven als landschapsfotografie met de bijbehorende flora en fauna. Hij laat ons zien hoe geweldig mooi onze regio is en wat de invloeden van het weer, het licht en de seizoenen op het beeld.

In zijn foto's herkennen wij de prachtige natuurgebieden en landschappen van zuid en midden Drenthe zoals het Mantingerveld, Dwingelderveld, het Zwarte Gat bij Zuidwolde, de Boerveense plassen, de Olde Kene, recreatiegebied Schoonhoven en hij weet ook de bijzondere mooie plekjes rond Hoogeveen te vinden. Ook een paar foto’s uit Amerika zijn te zien.

De foto’s zijn niet op de computer bijgewerkt, Anne probeert zoveel mogelijk het resultaat tijdens het maken van de foto te bepalen. Ook in de Hoogeveense Courant op Weerplaza, Buienradar, tv Drenthe zijn regelmatig foto’s van hem te zien. Verder op de regionale kabel tv stations en TV Slos (42)  Onderstaande links over vogels in de natuur.                                                                                         
Elim Drenthe - Anne Kuipers in gesprek over de natuur (elim-drenthe.nl)                                                       
De IJsvogel door de lens van Anne Kuipers Hoogeveen - YouTube

Wilt u de foto’s graag zien, dan wel moet u zich wel even melden bij de receptie.

Op de bovenste etage 4 met de lift is de toegang vrij. De natuurfotograaf hoort of leest graag uw mening over de getoonde foto’s. Er liggen gele boekjes in de wachtruimtes waarin u kunt reageren.


bel ons Bel ons op 0528 26 25 86 | Voor spoed bel met 0528 22 00 05