Pagina wordt geladen ...

Moet ik naar de dokter?

Moet ik naar de dokter? kan op basis van uw leeftijd, geslacht en symptomen bepalen of en zo ja, wanneer u naar de dokter moet. Makkelijk, veilig en snel. Wilt u dit ook? Download de gratis app!

Hoe betrouwbaar is de informatie?

De vragen en adviezen van Moet ik naar de dokter? zijn gebaseerd op de geldende medische standaarden en protocollen. Alle vragen en adviezen zijn zorgvuldig samengesteld door ons team van triagespecialisten. Daarnaast is Moet ik naar de dokter? de eerste medische app in Nederland die een zogenaamde CE-markering heeft verkregen. Een CE-markering geeft aan dat het product aan alle van toepassing zijnde Europese (veiligheid)regels voldoet en dat de conformiteit- en overeenstemmingprocedures zijn voltooid.

Wat is het doel?

Moet ik naar de dokter? helpt mensen om verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid te nemen. Ruim 42% van de mensen die een dokter bezoeken hoeven daar eigenlijk helemaal niet naar toe. Met behulp van Moet ik naar dokter? kunnen wij een deel van deze mensen gerust stellen en voorzien van een betrouwbaar advies. Hierdoor helpen wij de werkdruk in de zorg te verlagen en kosten te besparen. De juiste zorg op de juiste plek (JZOJP).

Kijk voor meer informatie hier


bel ons Bel ons op 0528 26 25 86 | Voor spoed bel met 0528 22 00 05